Top 3 proizvoda protiv proljetnog umora...

Proljeće je vjerojatno najomiljenije godišnje doba. Budi se priroda, ali budimo se i mi iz "zimskog sna". Ponovno oživljavaju parkovi i livade, izvlače se badmintoni i role, počinju trčati i oni koji inače ne trče, kreću izleti i roštiljanja, ali i - zaljubljivanja! No i najsvjetlija priča i najbolja osoba imaju svoju tamnu stranu, pa tako i to divno proljeće donosi sa sobom dosadne i naporne alergije i proljetni umor. Dobro nam poznati simptomi tog proljetnog umora i iscrpljenosti su: bezvoljnost, pospanost, slabost, razdražljivost, pad koncentracije i imuniteta, nezainteresiranost...

Evo čime vam mi možemo pomoći u rješavanju proljetnog umora, ali i umora općenito (i ne samo u proljeće)...

Feropip ili željezo nam je jako važno 

Prije svega, imamo sirup željezne volje i snage za hvatanje u koštac s proljetnim umorom! Feropip je medni sirup s dodatkom željezo(II) fumarata koji sadrži i koncentrirani sok aronije (obiluje vitaminima C i P koji osiguravaju bolju iskoristivost željeza), posebno finog okusa. Osnova sirupa je med medljikovac koji potiče i olakšava apsorpciju željeza, a sadrži i vitamin B2, važan za stvaranje stanica krvi. Dodanu vrijednost imaju antioksidansi kojima obiluju med i sok aronije.

Feropip sirup povoljno djeluje na poboljšanje općeg stanja organizma, otklanja umor i iscrpljenost, poboljšava apetit... Željezo doprinosi pravilnom rastu i razvoju djece, povećanju vitalnosti kod starijih te smanjenju umora i iscrpljenosti kod svih generacija.

Naš želje(z)ni Feropip ne uzrokuje probavne smetnje, ne boji zube i dobro je iskoristiv oblik željeza. Pogodan je za malene od prve godine života, za sve gore spomenute, a osobito je važan trudnicama i dojiljama!

Genijalac za imunitet, jedini sprej s matičnom mliječi na tržištu

Gelée Royale Zn-D3 sprej, od milja zvan genijalac za imunitet, jedini je oralni sprej s matičnom mliječi na našem tržištu! Zašto je bitno da je sprej? Jer je ludo praktičan, maksimalno iskoristiv i baš uvijek može biti s vama (džepovi, najmanje torbice, ruksaci, laptop torbe…). Njegova nabrijana formulacija idealna je za nabrijavanje imuniteta na najjače! Prilagođen je današnjem (pre)brzom ritmu života, ima jedinstveni sastav (čak 2000 IU vitamina D3 i 10 mg cinka u dnevnoj dozi, uz najbolju svježu matičnu mliječ i med bagrema) i super okus jagode i mente. Kombinacija je kojom ćete prkositi kroničnoj iscrpljenosti i stresu, kombinacija s kojom ćete se pripremiti za povećane psihičke i fizičke aktivnosti te izloženost virusnim i bakterijskim infekcijama.

Za dobivanje energije u hipu, zahvalite Energypipu 

Na naš Energypip smo osobito ponosni. Mali, čarobni booster koji vam donosi cca 6 budnih i koncentriranih sati. Mala, čudesna vrećica od 12 grama s najfinijom mješavinom meda, C vitaminom iz acerole i kofeinom iz guarane - učinkovito, moćno, a potpuno prirodno! Na mjestima i u vremenima gdje i kad je važno da da(je)te najbolje od sebe!  

Energypip je super rješenje za posebne prigode, one gdje se osim izdržljivosti i snage traži i/ili višesatno nespavanje, visoka razina koncentracije te energija na najjače. Tako da je naš Energypip prijatelj od povjerenja osim trkačima & ostalim sportašima, učenicima & studentima, vozačima na dugim vožnjama, menadžerima, svima onima koji obaraju neke poslovne ili osobne rekorde, govornicima i prezenterima, sudionicima show businessa... 

(Pre)brzo vrijeme u kojem živimo i zahtjevi koji se postavljaju pred nas, zasigurno ne pomažu rješavanju proljetnog umora nego mu značajno pojačavaju simptome i tegobe. Olakšajte ih i smanjite njihov utjecaj pomoću naših proizvoda i pokušajte čim više uživati u proljeću - trčite, vozite bicikl, šećite (sami, s obitelji, s prijateljima, s kućnim ljubimcima...), družite se, uživajte u lijepom vremenu, budite aktivni, volite i proljeće i ljude i nemojte zaboraviti voljeti sebe!

Oboružajte se protiv proljetnog umora i uživajte u proljeću punim plućima!  

 



Podijeli članak