Sinergija probitika i prebiotika u Farmakol Sinbiotiku za maksimalnu pomoć crijevima

Problemi s crijevima ne dolaze samo iz prehrambenih navika i povremenih pretjerivanja u hrani i piću, mnogi crijeva nazivaju “drugim mozgom” jer reagiraju na sve oblike stresa i prebrzog života, karakterističnog za današnje vrijeme.

Pomoć dolazi pod nazivom Farmakol Sinbiotik i u obliku je tableta za žvakanje, kao jedini takav sinbiotik na tržištu što mu jamči – brzinu djelovanja i maksimalnu iskoristivost. Uvijek se trudimo u PIP-u osmisliti i izvesti naše proizvode tako da ih može koristiti više generacija. I ovaj proizvod namijenjen je i djeci (starijoj od tri godine) i odraslima, a posebno bismo kod njega istaknuli i starije osobe jer dobra probava s godinama slabi – Farmakol Sinbiotik dodatak je prehrani doslovno za cijelu obitelj, tko god imao neugodnosti ili problema s crijevima.

Uvijek nastojimo i da naši proizvodi budu bar prihvatljivog okusa, a Farmakol Sinbiotik ima baš profinjeni okus kakaa, tako drag ljubiteljima tamne čokolade, koji će ovom prigodom doći na svoje. Proizvod je bez šećera, sa zaslađivačem steviol glikozidom. Pogodan je i za vegane.

Kako je sinergija sve popularnija riječ u poslovnom svijetu, a i svakodnevnom životu – Farmakol Sinbiotik je sinergija, odnosno jedinstvena kombinacija probiotika i prebiotika koja omogućuje pravilnu i učinkovitu probavu i uspostavlja ravnotežu između dobrih i loših bakterija u crijevima. Prednost sinbiotika pred običnim probiotikom je što djeluje brže i učinkovitije, zahvaljujući baš sinergističkom djelovanju probiotika i prebiotika.

Farmakol Sinbiotik sadrži savršeni prebiotik inulin (koji stimulira rast i aktivnost probiotika) i korisne, dobre probiotičke bakterije Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium longum koje na prirodan način potiču probavu, uspostavljaju crijevnu floru te normaliziraju procese u gastrointestinalnom traktu.

Još jedan od velikih benefita Farmakol Sinbiotika je da su spomenute korisne bakterije proizvedene inovativnom tehnologijom u obliku mikrokapsula koje jamče milijarde živih organizama bez potrebe za posebnim uvjetima skladištenja, što je bilo karakteristično za stare generacija probiotika.

Farmakol Sinbiotik namijenjen je za pomoć tijelu za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika, za vrijeme putovanja, osobito na daleke i egzotične destinacije, za sprječavanje razvoja patogenih bakterija koje su glavni uzročnici gastrointestinalnih poremećaja, za pravilnu i učinkovitu probavu, u slučaju zatvora i dijareje, kod pojave nadutosti i prisutnosti plinova te za normalnu funkciju imunološkog sustava.Podijeli članak

Povezani proizvodi