SAVRŠENO RJEŠENJE ZA SUPER PROBAVU VAŠE DJECE – FARMAKOL KIDS GUMENI MEDVJEDIĆI ZA ŽVAKANJE S PROBIOTSKIM KULTURAMA!

Gotovo svatko od nas u životu je imao nekog jako važnog medu – plišanog najboljeg prijatelja bez kojeg se nije moglo spavati, a često ni jesti (osobito kad je na tanjuru bilo nešto što se ne voli). Zato je i jako bitno da fini gumeni bomboni za žvakanje koji donose spas dječjoj probavi, imaju oblik tog malcima dragog i bliskog prijatelja. Jer medo im je sam po sebi pozitivan predznak, njemu vjeruju, a bombone svi vole + ovi su još dodatno privlačni jer su baš jako finog voćnog okusa. S ovim gumenim medekima neće biti molbi i suza da se popije kapsula, ovdje ćete morati paziti da se ne pretjera u količini (zato se bočica može i mora jako čvrsto zatvoriti).

U FARMAKOL KIDS gumenim medvjedićima za žvakanje nalaze se dva različita soja dobrih bakterija, Bifidobacterium infantis i Lactobacillus rhamnosus koji na prirodan način potiču probavu i održavaju crijevnu floru. Sadrže i vitamine B skupine (B3, B5, B6) koji pomažu crijevima u preradi hrane, a i poznati su borci protiv umora i iscrpljenosti. Za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika FARMAKOL KIDS gumeni medvjedići za žvakanje su neizostavni, djelotvorni su kod pojave nadutosti i prisutnosti plinova, a pomažu i za normalno funkcioniranje imuniteta.

Probava utječe na cijeli mali organizam (i na veliki, a super informacija je da ovi medvjedići mogu pomoći normalizaciji probave i kod odraslih), na to da se naši najdraži maleni osjećaju loše ukoliko probava dobro ne funkcionira i onda nam je jedina misao kako im pomoći. PIP i Farmakol donose  rješenje za pravilnu i učinkovitu dječju probavu u obliku FARMAKOL KIDS gumenih medvjedića za žvakanje – savršeno rješenje! I dokazano učinkovito!Podijeli članak

Povezani proizvodi