Naša tri top proizvoda za imunitet malenih na popustu su 20%!

Naše jake snage za područje imuniteta za malene i one malo veće malene u sljedećem su sastavu: Imunalpip plus sirup, Matična mliječ junior i KIDS gumeni medvjedići! Pročitajte prednosti svakog od njih, uz dodatnu dobru vijest da su ta 3 proizvoda do 30. rujna na prigodnom popustu od 20%!

Superjunaka za čuvanje imuniteta, mednopropolisni sirup Imunalpip plus, možete koristiti za malce već od prve godine, za jačanje imuniteta, snage i vitalnosti organizma. Preporučuje se i preventivno kod akutnih stanja virusnih i bakterijskih infekcija, prehlada i alergija. Uz med i propolis, u svom sastavu sadrži matičnu mliječ, vitamin C i cink, a posebno fin, djeci neodoljiv okus, daje mu prirodni sok aronije.

Matična mliječ Junior u ampulama (500 mg) namijenjena je malenima s oslabljenim obrambenim sposobnostima organizma, za brži oporavak i psihofizičko stanje organizma na prirodan način. Jača stanični metabolizam i potiče apetit, a mogu je koristiti djeca od treće godine. Uz matičnu mliječ tu su i vitamini C i D te vitamini B kompleksa iz prirodnih izvora - formulacija koja doprinosi jačanju dječjeg imuniteta, jačim kostima i zubima, pravilnom rastu i razvoju.

U FARMAKOL KIDS gumenim medvjedićima za žvakanje, jednom od naših hit proizvoda, nalaze se dva različita soja dobrih bakterija koje na prirodan način reguliraju probavu i održavaju crijevnu floru. Sadrže i vitamine B skupine, poznate borce protiv umora i iscrpljenosti. Neizostavni su za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika, djelotvorni kod pojave nadutosti i plinova, a pomažu i jačanju imuniteta. Ove odlične gumene bombone mogu koristiti djeca od treće godine.



Podijeli članak