Najbolje za bebe i djecu od PIP-a i Farmakola

PIP je ušao u svoju 34. godinu poslovanja s medom, propolisom, matičnom mliječi i svime povezanim uz nektar bogova, kako su stari Grci zvali med. No, tu je utkano i gotovo stoljeće ljubavi prema pčelama i pčelarstvu što je temelj ove poslovne priče. Razvili smo kroz godine i apiterapijsku liniju Farmakol koja samo što nije dostigla 40 proizvoda u sastavu.

Jako smo ponosni na svoj istraživački laboratorij kao i na svoje proizvode, a jedna od niti vodilja u osmišljavanju proizvoda nam je da ih mogu koristiti i djeca i odrasli, da budu dovoljno snažni, ali i dovoljno nježni za tu odgovornu zadaću. Roditeljima ništa nije važnije od toga da maleni budu dobro i da ih ništa ne muči, stoga vam predstavljamo koje sve Farmakolove proizvode mogu koristiti bebe i djeca.

FARMAKOL KIDS gumeni medvjedići za žvakanje kao savršeno rješenje za dječju probavu

U FARMAKOL KIDS gumenim medvjedićima za žvakanje, jednom od naših najnovijih i apsolutno udarnih proizvoda, nalaze se dva različita soja dobrih bakterija koji na prirodan način potiču probavu i održavaju crijevnu floru. Sadrže i vitamine B skupine za pomoć crijevima u preradi hrane, a i poznati su borci protiv umora i iscrpljenosti. FARMAKOL KIDS neizostavni su za vrijeme i nakon uzimanja antibiotika, djelotvorni kod pojave nadutosti i plinova, a pomažu i jačanju imuniteta.

Ono što je ovdje jako važno je da se radi o finim gumenim bombonima za žvakanje u obliku mede. Gotovo svatko od nas u životu je imao nekog jako važnog medu – plišanog najboljeg prijatelja bez kojeg se nije moglo spavati, a često ni jesti (osobito kad je na tanjuru bilo nešto što se ne voli). Medo je sam po sebi djeci pozitivan predznak, bombone svi vole + ovi su još dodatno privlačni jer su baš jako finog voćnog okusa. S ovim gumenim medekima neće biti molbi i suza, ovdje ćete morati paziti da se ne pretjera u količini (zato se bočica mora jako čvrsto zatvoriti i za malce su od tri godine na više).

Probava utječe na cijeli mali organizam (i na veliki, naravno, a super info je da ovi medvjedići mogu pomoći i odraslima kod normalizacije probave), a PIP i Farmakol donose savršeno rješenje za pravilnu i učinkovitu dječju probavu u obliku FARMAKOL KIDS gumenih medvjedića za žvakanje.

Farmakol Sinbiotik spas za crijeva i probavu – djece, odraslih, a osobito starijih osoba

Farmakol Sinbiotik u obliku je tableta za žvakanje, kao jedini takav sinbiotik na tržištu. Prednost sinbiotika pred običnim probiotikom je što djeluje brže i učinkovitije, zahvaljujući baš sinergističkom djelovanju probiotika i prebiotika. I ovaj proizvod namijenjen je i djeci (starijoj od tri godine) i odraslima, a posebno bismo kod njega istaknuli starije osobe jer dobra probava s godinama slabi, a tablete za žvakanje su im pogodne za uporabu i “preskaču” želudac, umoran od raznih tableta.

Farmakol Sinbiotik ima profinjeni okus kakaa, tako drag ljubiteljima tamne čokolade, koji će ovom prigodom doći na svoje. Također, odličan je za malo veće klince koji nisu toliki ljubitelji gumenih bombona (naši Farmakol KIDS gumeni medvjedići za žvakanje) već im je draža čokolada. Proizvod je bez šećera, s prirodnim zaslađivačem steviol glikozidom. A pogodan je i za vegane. Žvakanjem dvije fine tablete dnevno (djeca do 12 godina jednu) napravit ćete veliku uslugu vašoj probavi, a i općem dobrom osjećaju jer svi znamo da kad crijeva ne daju mira, kompletan organizam nije dobro.

Mali/veliki pobjednik BronhoBalm balzam

Naš mali/veliki pobjednik postao je BronhoBalm balzam kad je osvojio certifikat “Odabrale mame”. Mali/veliki jer je zapravo mali, ali s velikim moćima i jer je i za male i za velike… Budimo precizniji – može se koristiti i na sasvim malim bebicama, ono što se službeno kaže od 0 mjeseci – nadalje. I treba ga sasvim malo razmazati po prsima i leđima da bi donio veliko olakšanje u disanju. Eterična ulja bijelog bora i ravensare u balzamu čuda rade za umirivanje kašlja i lakše disanje, a nježan je za kožu. Idealan za sadašnje vrijeme prehlada i gripe. Na Farmakolovom Facebooku proglasili ste ga jednim od naših najboljih proizvoda.

Dermapip krema – top krema za suhu kožu, iritacije i pelenski osip kod beba

Dermapip krema naša je osvajačica certifikata “Odabrale mame” i nagrade Value4Money. A mame je nisu odabrale samo zato što je prava blagodat za kožu, već i zbog toga što se sjajno bori s pelenskim osipom (kao i s drugim iritacijama kože), a odlična je i za prevenciju i terapiju strija u trudnoći.

Dermapip krema najbolje je što med, propolis i matična mliječ, uz potporu pantenola, cvjetova nevena i kamilice te kakao maslaca, mogu donijeti koži. Krema je top, a Dermapip losion za tijelo (mazivija varijanta kreme) divan je kako za bebice, tako i za kožu baka i djedova (+ sve generacije između).

Mednopropolisni sirupi Laringopip plus i Bronhopip plus

Vjerojatno naši najpoznatiji proizvodi, a i naširoko omiljeni mednopropolisni su sirupi Laringopip plus i Bronhopip plus. Prvi za suhi i mješoviti kašalj, kod upale grla i laringitisa, a drugi za produktivni kašalj + veliko je olakšanje kod kroničnog ili akutnog bronhitisa. To što su njih dva od svih proizvoda PIP-ove apiterapijske linije Farmakol najprodavaniji – ne svjedoči samo da su vraški dobri, nego i koliko problema nam zadaje kašalj.

Oba sirupa, uz odrasle, mogu koristiti i djeca starija od godinu dana. I to svi s guštom jer su odličnog okusa naranče (natjeravanje malaca sa žlicom sirupa – isključeno).

Farmakol Imunalpip plus sirup – superjunak za čuvanje imuniteta

Superjunaka za čuvanje imuniteta, mednopropolisni sirup Imunal plus, također mogu koristiti malci od prve godine na dalje. Namijenjen je jačanju imunološkog sustava i povećanju snage i vitalnosti organizma, preventivno i kod akutnih stanja virusnih i bakterijskih infekcija, prehlada i alergija. Uz med i propolis, u svom sastavu sadrži matičnu mliječ, prirodni sok aronije, te vitamin C i cink. Posebno fini, djeci neodoljiv okus daje mu sok aronije, a kao i njegove “kolege” zadužene za kašalj (odlomak iznad) ne sadrži konzervanse, umjetna bojila  i alkohol.

Farmakol Feropip sirup – za manje umora i bolji apetit

Muku mučite doma s malenima oko svake žlice juhice ili variva koju treba pojesti? Feropip sirup povoljno djeluje na poboljšanje općeg stanja organizma, otklanja umor i iscrpljenost, ali i poboljšava apetit. To što nema plus u imenu znači samo da ne sadrži propolis, a za umor i bolje papanje je definitivno plus. Feropip je medni sirup s dodatkom željezo(II) fumarata koji sadrži i koncentrirani sok aronije (obiluje vitaminima C i P koji osiguravaju bolju iskoristivost željeza), posebno finog okusa. Osnova sirupa je med medljikovac koji potiče i olakšava apsorpciju željeza, a sadrži i vitamin B2, važan za stvaranje stanica krvi. Dodanu vrijednost imaju antioksidansi kojima obiluju med i sok aronije. Ne uzrokuje probavne smetnje i dobro je iskoristiv oblik željeza. Pogodan je za malce od prve godine života, ali i za trudnice i dojilje!

Farmakol Matična mliječ Junior – ampule 500 mg

Benefiti matične mliječi na organizam dobro su poznati – i za velike i za male. Specijalno određena doza za malce namijenjena je onima s oslabljenim obrambenim sposobnostima organizma, za brži oporavak i psihofizičko stanje organizma na prirodan način. Jača stanični metabolizam i potiče apetit, a mogu je koristiti djeca od treće godine. Ova sinergija matične mliječi s vitaminom D, vitaminima B kompleksa i vitaminom C iz prirodnih izvora doprinosi jačanju imunološkog sustava djece, jačim kostima i zubima te pravilnom rastu i razvoju.

Farmakol Aquapropol sprej – protiv promuklosti, boli u grlu i afti

Kako dobrobiti propolisa omogućiti malenima? U spreju s propolisom, a bez alkohola i konzervansa, umjetnih bojila i aroma. Aquapropol sprej za grlo vodena je otopina suhog ekstrakta propolisa u kombinaciji s kaduljom i mentom. Olakšava simptome kod promuklosti, upale grla, umiruje nadraženu sluznicu grla i usne šupljine. Kod pojave afti oblaže površinu afte, sprječava daljnje širenje i ubrzava zacjeljivanje. Bitno za malene – ne peče, ugodnog je okusa, za djecu stariju od godine dana i odrasle.  

Farmakol Propolis baby kapi – štite dječje organizme, grlo i usnu šupljinu

Propolisne kapi za malce od godine dana na dalje, malo jača doza propolisa nego u Aquapropol spreju kad bol u grlu to zahtijeva, no također bez alkohola – za djecu i sve one koji ne žele ili ne mogu konzumirati alkohol. Uz već spomenuto grlo, primjenjive su kod kašlja, stanja gripe i viroze, ali i štite dječje organizme (potiču prirodnu otpornost organizma) i održavaju svakodnevnu higijenu usne šupljine. Anis je izvrstan za njegu usne šupljine, a menta ju, u svom najblažem obliku, osvježava i pruža osjećaj ugode. Propolis baby kapi odlične su i za vanjsku primjenu, pomažu u obnavljanju i zaštiti kože djece i odraslih. Savršeno se otapaju u vodi ili u – što je u ovom slučaju puno važnije – sokiću ili nekom finom čaju.



Podijeli članak