Kardiopip Q10, Musculpip emulgel i Energypip preporučuje trail trkačica Tereza Lisičar

U vrijeme kad se igralo vani graničara i gumi-gumi i kad su klinci crtali školice po asfaltu... Jedna curica, u malom mjestu kraj Garešnice, odlučila je zacrtati svoju stazu! I start i cilj nacrtala je sama - ciglom, okupljene klince iz susjedstva brzo je pretvorila u trkače, a u tim utrkama uredno je i pobjeđivala. Ubrzo su krenule godine i godine treninga... A ona je trčala i uživala...

Terezin put do Mont Blanca

Danas je Tereza Lisičar trenerica i fitnessa i škole trčanja, a velika strast su joj trail utrke. Nakon “Istre by UTMB” i trail utrke u njenom rodnom Salzburgu “Mozart 100by UTMB” - skupila je dovoljno bodova za ulazak u bubanj za UTMB! I osvojila je svoj životni san, odabrana je za sudjelovanje u 53,4 kilometra dugoj UT Mont Blanc!

Tereza je toliko željenu utrku istrčala 31. kolovoza i stigla je na cilj kao 35. od 209 trkačica što je sjajno! Nama u PIP-u i Farmakolu osobito je drago što smo ju podržali na putu do Mont Blanca, kao i na samoj UTMB.

Kako je Farmakolov Musculpip spasio situaciju...

Na 2. kilometru (od njih 42) utrke u Salzburgu, krenuli su problemi sa stražnjom ložom?!? A u Terezinom ruksaku, osim našeg prirodnog boostera Energypipa, bili su i uzorci emulgela Musculpip. I baš ti mali paketići uzoraka ispali su sretni - pokušavajući riješiti intenzivnu bol - Tereza je trčeći razvukla paketić i zalijepila ga na bolni dio. Kaže da je bol nestala jako brzo, a ona je utrku završila uspješno i bez boli.

Ponosni smo na taj naš dobitni spoj u Musculpipu - magnezija s gavezom i arnikom. Odličan je za sve one koji previše forsaju mišiće - poboljšava pokretljivost i smanjuje bolove u nogama. Tereza još dodaje da je plus što se Musculpip može koristiti i prije i poslije aktivnosti jer se upija trenutno i ne masti kožu.

Što Terezu ‘diže’, kako se puni energijom…

“The Final Countdown” Terezi je ona posebna pjesma, ona koja ju ‘diže’, a dobro nas je nasmijala izborom sportskih filmova - ok, “Rocky” je inspirativni sportski klasik, ali vjerojatno je jedina žena koja je “Jerryja Maguirea” proglasila - sportskim filmom?!? No, složili smo se oko toga da volimo taj film. Najdraža knjiga joj je legendarna “Žene koje trče s vukovima”, a s Terezom obično trči (na kraće staze) jedan mali, vjerni Shih Tzu Franky, s kojim dijeli i ljubav prema šumi. Što je puni energijom? Već spomenuta šuma, planine, more...

Kardiopip Q10 budi elektranu u vama…

Kako ne bi ostala samo na ‘vanjskim punjačima’ energije (uz napomenu da nikako ne podcjenjujemo njihov značaj), snabdjeli smo Terezu našim Kardiopipom Q10 uz koji smo vezali slogan “Probudi elektranu u sebi” zato što je za njega jednostavno prenježno reći da ‘samo’ puni baterije.

Zadovoljstvo Tereze s Kardiopipom Q10? “Kao sportašica intenzivno trošim svoj organizam. Napore si olakšavam tako što redovito uzimam Kardiopip Q10. Primijetila sam da se manje umaram. Mišići mi se puno brže oporavljaju. Povećava mi aerobnu snagu. Preporučila bih ga svima, a sportašima pod obavezno jer nam osnažuje srce i daje puno energije koja nam je potrebna prilikom treninga i natjecanja.”

Naš mali booster Energypip kao dobro čuvana tajna…

Znamo da je Tereza veliki fan našeg Energypipa, prirodnog boostera koji djeluje odmah, a drži vas budnim, fokusiranim i pozitivno ‘nabrijanim’ cca šest sati. Tereza kaže da se sjeća da ga je prvi put probala na utrci u Istri i da je ta mala vrećica - čudo! “Praktična je za trkače, a čudesno daje energiju. I inače ga koristim kad mi padne energija na poslu i kad duže vozim. Odlično je rješenje kada trebamo zdravi energetski poticaj. Energypip bih preporučila svakome kome ponestane energije i živahnosti, a uz to - bit ćete i bolje volje. Pa tko to ne bi poželio?”



Podijeli članak