Riješite se hemoroida prirodnim putem

Ako patite od hemoroida, prva pomoć su masti i kreme protiv hemoroida koje će pomoći smanjiti oteklinu i bol prouzročenu hemoroidima. S time da prednost uvijek dajemo masti u odnosu na kreme jer masnija podloga bolje podmazuje analno području, smanjuje trenje tijekom pražnjenja, potiče pražnjenje crijeva te štiti upaljenu i nadraženu sluznicu. Sprječava nadraživanje i kongestiju perianalnog dijela te ublažava bol, peckanje i svrbež.

Farmakol Hemopip plus mast - naša psssttt mast...

Zašto psssttt mast? Hemoroidi su i neugodni i nezgodni, ali o njima se i dalje šapuće, unatoč tome što od njih pati puno ljudi.

O Farmakol Hemopip plus masti bi se zapravo trebalo baš puno pričati jer je odlična i osigurava brzu pomoć u olakšavanju neugodnih simptoma hemoroidalne bolesti - ublažava nadraženost i potiče zacjeljivanje.

Top proizvodom Hemopip plus mast čine bioflavonoidi iz propolisa (među najaktivnijim tvarima za zaštitu krvnih žila). Bioflavonoidi imaju i protuupalno svojstvo, smanjuju i stežu tkivo kod hemoroidalnih čvorića, tako da sluznica postaje otpornija na traumu.

Uz propolis u sastavu naše psssttt masti je i matična mliječ koja ubrzava obnovu oštećenog tkiva, a time i brže zacjeljivanje. Ekstrakti kamilice i nevena djeluju umirujuće na sluznicu što dodatno ublažava iritaciju, smanjuje bol i nelagodu, a mentol ima svojstva blagog lokalnog anestetika na živčane završetke, tako da uz ugodno hlađenje pruža olakšanje i smanjenje boli.

Hemopip plus mast ne sadrži alkohol, nema popratnih neugodnih smetnji peckanja i svrbeži. Pogodna je za uporabu kod trudnica, dojilja i djece.



Podijeli članak