Nije svejedno koji sirup i koji propolis tražite u ljekarni...

Sve je hladnije i sve češće šmrcamo od krivo procijenjene količine garderobe ili smo nešto "pokupili po putu". Šmrcanje, kihanje, kašalj, upala grla... Teško da ćemo izbjeći bar jednu turu u ovom hladnijem periodu godine, a nije svejedno koji sirup ili propolis koristite... 

Farmakol sirupi potpuno su prirodni, mednopropolisni i ne sadrže alkohol, konzervanse, dodatni šećer ni sladila! Mogu ih koristiti djeca od 1. godine i odrasli.

Po Laringopip plus sirupu smo i NAJpoznatiji! Kad spomenete nekome PIP ili Farmakol, uz sve super proizvode koje imamo, najčešće ćete čuti - a vaši su oni super sirupi... Laringopip plus potvrđuje svoju slavu i time što je naš bestseller, naš NAJprodavaniji proizvod! Hvata se u koštac sa suhim i kombiniranim kašljem te upalama ždrijela i laringitisa. Med i propolis imaju veliku ulogu u njegovoj uspješnosti jer na sluznicu ždrijela djeluju antibakterijski, ubrzavajući njen oporavak. Korijen bijelog sljeza ublažava kašalj, ekstrakt anisa olakšava iskašljavanje, a islandski lišaj pak sadrži biljne sluzi koje oblažu površinu sluznice te imaju umirujuće djelovanje. Mnogi kojima je glas instrument ili imaju problema s njim, koriste ovaj sirup i za zaštitu i očuvanje glasnica.  

Odmah do Laringopipa plus, naš je viceprvak po prodaji - Bronhopip pluszadužen za produktivni kašalj! Tekstura sirupa, kao i kod kolege s prvog mjesta, omogućuje potpuno oblaganje sluznice grla i ždrijela, a protuupalno djelovanje propolisa ublažava čestu pojavu upale dišnih organa. Smrekovi vršci imaju antibakterijsko djelovanje, prirodni su antiseptik, sadrže vitamin C, a u sinergiji s ekstraktom majčine dušice pomažu kod kroničnog i akutnog bronhitisa, olakšavaju razgradnju i uklanjanje bronhijalnog sekreta.  

Popularnost propolisa zadnjih godina sve je veća. Svi smo shvatili i prihvatili njegovu važnost i benefite koje donosi. Naravno, ni ovdje nije svejedno koji propolis... Farmakol ima čitavu liniju izuzetno kvalitetnih propolis sprejeva i kapi, no ovom prigodom predstavit ćemo vam dva najposebnija člana naše propolis družine.  

Podsjetimo, propolis kao prirodni antibiotik i zaštitnik organizma, jača imunitet, olakšava simptome gripe i prehlade, a učinkovit je i u liječenju upale grla, posebno kod otežanog gutanja, promuklosti, upale ždrijela i krajnika. Njegova jačina i kvaliteta ovise o prisutnosti flavonoida, djelatnih tvari propolisa.   

Još jedan naš NAJ, ovog puta iz propolis skupine. Kapi Farmakol Propolis 300 NAJjači su propolis na tržištu! Zajamčene visoke kvalitete i s dokazanim učinkom. Potpuno prirodan i bez konzervansa. Redovita primjena propolisa u usnoj šupljini skraćuje i ublažava simptome (bolno grlo, ždrijelo, promuklost). Preporučuje se koristiti preventivno i terapijski uslijed upale grla i ždrijela izazvane bakterijskim i virusnim infekcijama. 

Aquapropol sprej za grlo naš je NAJposebniji propolis! Vodena otopina suhog ekstrakta propolisa s ekstraktima kadulje i mente. Bezalkoholna varijanta koja ne peče i finog je okusa! Propolis koji mogu koristiti djeca starija od godinu dana, svi oni koji ne mogu ili ne žele konzumirati alkohol, a odnedavno znamo da nam ga draga Udruga za zaštitu životinja koristi i za svoje pse kad su prehlađeni! Olakšava simptome kod promuklosti, upale grla i ždrijela, umiruje nadraženu sluznicu grla i usne šupljine. Kod pojave afti oblaže površinu afte, sprječava daljnje širenje i ubrzava zacjeljivanje. Ne sadrži konzervanse, umjetna bojila i arome. 

Nemojte krenuti u ljekarnu bez da znate po koji sirup i/ili propolis idete... A ako ovo čitate, onda ste već u našem web shopu i možete ih ovdje naručiti... 



Podijeli članak