15% POPUSTA

Dugo, toplo, nezaboravno i samo lijepim ispunjeno ljeto svima vam želimo uz 15% popusta u našem web shopu na 6 naših proizvoda koji bi vam mogli zatrebati na ljetovanju, ali i u uzavrelom gradu... 

Prva po redu, jer biste ju prvu trebali i koristiti... Dermapip mast s čajevcem i propolisom – ukoliko vaša stopala još uvijek nisu baš za sandale niti nokti na nogama za lak – krenite s našom navedenom masti u borbu protiv gljivica i kožnih nezgodacija na stopalima kako bi čim prije i čim bolje mogla u sandale i japanke – na ogled svima.

Druga super pomoć je naša Unimast, jako masna, bogata sastojcima, za zaštitu stvorena... Mažite s njom uporno noću ruke kako bi (p)ostale nahranjene i prekrasno meke. Dodatni bonus – iskušajte Unimast i na usnama kad idete spavati – za par dana usne su kao iz romantičnih komedija. U tom mackanju prije spavanja dohvatite i laktove, pete, neki i koljena... Vjerujte da je zlata vrijedan savjet.

Osobito moramo istaknuti Dermapip losion za tijelo jer je izvrstan poslije sunčanja. Umiruje crvenilo i osjećaj napetosti kože, hladi, a produžuje preplanulost. Inače je divan losion kako za sasvim male bebice, tako i za kožu baka i djedova (ali i sve generacije između). Spas je za kožu slabo pokretnih ili nepokretnih osoba i donosi im istinski preporod uz smanjenje osjećaja svrbeži. Osvjedočeni je borac protiv iritacija kože.

Kad smo već kod hlađenja kože, vratili smo na tržište naš dobri, stari klasik (jer ste vi to tražili!) – Venopip emulgel! U njemu smo iskombinirali čak 4 glavna sastojka – ekstrakte divljeg kestena, vinove loze, nevena i propolisa koji noge čine lakšima, ublažavaju osjećaj umora i težine u njima, osvježavaju i hlade. Odličan spoj sastojaka koji rezultira iznimnom učinkovitošću.

Ukoliko vas uz one osnovne probleme s probavom, muči neugodan osjećaj u trbuhu, nadutost, plinovi... Isprobajte naš Sinbiotik, tablete za žvakanje, kombinaciju probiotika i prebiotika. Nemaju trenutno djelovanje, trebate ih žvakati bar dva do tri tjedna, ali onda biste (ako nije neki veći problem u pitanju) trebali početi osjećati veliko olakšanje u crijevima i polako mahnuti nadutosti na rastanku! Osobito su pogodne za one koji piju puno lijekova, imaju problema sa želucem i starije osobe jer se žvaču i "preskaču" želudac.

I za kraj - još jedna naša uzdanica povezana s probavom – Farmakol KIDS gumeni medvjedići za žvakanje! Svako putovanje, a osobito ako idemo negdje dalje i egzotičnije... donosi poremećaj probave. Problem je to i nama, a kamoli našim malenima. KIDS medvjedići su super rješenje – odličnog su okusa i bomboni su – nikakav stres ni problem djeci. Sadrže dvije dobre probiotičke bakterije i vitamine B3, B5 i B6. Odlično reguliraju probavu. Jednako su učinkoviti za male, kao i za velike – samo za odrasle ide veća doza. Naš hit proizvod!

Potražite ove proizvode u našem web shopu www.farmakol.hr s 15% popusta i naručite ih prije odlaska na ljetovanje. Dostava u Hrvatskoj nam je besplatna već od 15 potrošenih eura nadalje. 



Podijeli članak