Probudite energiju u sebi uz pčelinje proizvode

Sindrom proljetnog umora učestala je pojava kod većine ljudi, popraćena brojnim simptomima, a najčešći su umor, iscrpljenost, nedostatak koncentracije te pospanost odnosno manjak energije. Događa se zbog naglih promjena vremenskih prilika između dvaju godišnjih doba, najizraženije iz zime u proljeće, ali i zbog nakupljanja toksina u organizmu tijekom zime kao rezultat jednolične prehrane siromašne antioksidansima i nutrijentima važnim za stvaranje energije.

 

Nakupljeni toksini ometaju metaboličke procese. A dodatno, premalo kretanja i tjelovježbe ometa normalan dotok kisika do stanica organizma zbog čega se osjećamo umorno i tromo.

Potrebno je aktivirati procese u tijelu i pokrenuti se!

 

Prvi korak je detoksikacija!

Proces obnove energije u tijelu počinje detoksikacijom kojom se izbacuju toksini koji slabe imunitet, kradu nam energiju i uzrokuju umor. Za detoksikaciju se preporučuju prirodni sokovi, koji obiluju antioksidansima. Sok aronije potaknuti će metabolizam, izlučivanje nakupljenih toksina i viška tekućine. Aronija sadrži vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E i K te minerale kalij, natrij, kalcij, magnezij, cink i željezo i brojne antioksanse među kojima ponajviše polifenola - antocijana.

 

PIP Matični sok aronije je 100% matični sok aronije, bez konzervansa i dodanog šećera. Jedini standardizirani sok aronije na tržištu sa izraženom koncentracijom ukupnih antocijana; sadrži minimalno 1300mg / l ukupnih antocijana. Pažljivom obradom voća zadržani su svi nutrijenti što je garancija visoke kvalitete soka.

 

Drugi korak je povratak izgubljene energije!

Nedostatak energije je najčešće posljedica nedostatka važnih nutrijenata u našem organizmu.

Jedan od najvažnijih pokretača energije u organizmu je Koenzim Q10, potreban je organizmu za stvaranje energije u stanicama. Čuva srce, krvne žile, jača imunitet, daje energiju i snagu. Uz koenzim Q10, vitamini B skupine, vitamin C, vitamin D, minerali cink i željezo pomažu tijelu pretvoriti hranu u energiju, smanjiti umor i iscrpljenost, jačaju imunitet, pozitivno djeluju na mentalnu svježinu i pomažu u stanju stresa.

 

Koje dodatke prehrani odabrati?

Dopunu vitamina i minerala najbolje je uzimati kroz provjerene i standardizirane dodatke prehrani.

 

Farmakol Kardiopip, kapsule kombinacija su prirodnih antioksidansa: koenzima Q10, propolisa i vitamina B1. Ublažavaju simptome stresa i umora, daju energiju te povećavaju aerobnu snagu.

 

Farmakol Gelee royale ZN-D3, sprej doprinosi smanjenju umora, manjku energije i jačanju imuniteta. Sadrži svježu matičnu mliječ, cink i vitamin D3. Inovativan oblik spreja osigurava brzu apsorpciju i maksimalnu iskoristivost aktivnih tvari. Za mlade i odrasle s aktivnim životnim stilom, prirodno uravnotežen i bogat kompleks hranjivih tvari.

 

Farmakol Feropip, sirup za nadopunu željeza, ne sadrži alkohol, dodani šećer, sladila i konzervanse. Željezo je mineral koji ljudsko tijelo ne može sintetizirati, a neophodan je za normalno funkcioniranje organizma. Farmakol Feropip sirup dodatno je obogaćen željezom, vitaminom C i koncentriranim sokom aronije. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom metabolizmu stvaranja energije i funkciji imunosnog sustava.



Podijeli članak